Kleuradvies foto

Ziet u door de honderden kleuren de kleur niet meer?

Stijlvol kleurig wonen
Het huidige aanbod aan kleuren, materialen en stijlen maakt de keuze wel erg moeilijk. Bovendien verandert ook de woonmode steeds sneller. Natuurlijk is het een keuze om alle trends te volgen. Maar eigenlijk is het veel belangrijker stijl en kleur te kiezen die bij u en uw pand of interieur past. Of het nu gaat om een bedrijfspand of een woning.

Sfeervolle showroom
Wij werken alle dagen met kleuren en geven graag kleuradvies. Dat kan in onze showroom gezellig aan de stamtafel. Daar hebben we kleurstaalkaarten voor verf en latex en een brede collectie behangboeken.

Wij helpen u graag de kleur te vinden die bij u past!

Advies op locatie
In het pand zelf is kleur en stijl het best te beoordelen. Daarom komen we met alle plezier naar uw pand. Op locatie zien we niet alleen wat past bij de binnen- of buitenkant, maar het zorgt ook voor inspiratie. En komt u er niet uit? Dan bieden wij een extra stukje service: wij maken foto’s en kleuren die later in verschillende kleurstellingen in. Zo laten we zien hoe het kan worden en is de keuze misschien makkelijker. Wanneer wij het werk uitvoeren, dan rekenen we geen advieskosten.

Monumenten
De kleuren voor monumentale panden zijn aan regels geboden. Wij kennen de regels en weten welke authentieke kleuren bij het monument passen.