Over ons foto

Over ons

In 1969 besloot Rink Bethlehem aan ‘t Weike in Gorredijk een schildersbedrijf te starten. Met de naam R. Bethlehem Schildersbedrijf was meteen duidelijk om wie het ging en waar het bedrijf voor stond. Door het leveren van vakmanschap, kwaliteit en service zorgde de toenemende naamsbekendheid voor een bloeiend bedrijf. Klantvriendelijk zijn kost niks, maar levert wel wat op!

Tweede generatie

In 2006 gaf Rink Bethlehem het stokje over aan zoon René. Partner Jantina is ook werkzaam binnen het bedrijf en is steun en toeverlaat, zowel voor als achter de schermen. Zij houdt zich onder andere bezig met kleur- en stylingadvies, acquisitie, personeelszaken en (sociale media) promotie. De tweede generatie werkt met veel enthousiasme met de nieuwste technieken.

Nieuwe locatie

In de loop der jaren groeide R. Bethlehem Schildersbedrijf uit tot een allround schildersbedrijf met verschillende specialismen zoals glasservice en spuitwerk. Het pand aan de Tolhûsleane bood op een bepaald moment te weinig mogelijkheden voor verdere uitbreiding. René en Jantina besloten tot nieuwbouw. Op een mooie zichtlocatie aan de Klok 18 in Gorredijk werd in april 2009 een modern, maar vooral functioneel bedrijfspand betrokken.

Showroom en spuitwand

Het bedrijfspand met showroom waar ook verf, glas, behang en alle aanverwante schilderproducten verkrijgbaar zijn, is echt een blikvanger. Alle kleuren verf en latex zijn verkrijgbaar. Mat dank aan de volautomatische verfmengmachine waarmee meer dan 90.000 kleuren kunnen worden gemengd. De mooie collectie behangboeken van gerenommeerde merken biedt volop keuze voor elke ruimte en elke smaak. Een aanwinst is de spuitwand voor kleinschalig spuitwerk. Hier krijgen oude meubels, keukenkastjes en andere voorwerpen een nieuw leven.

Leerbedrijf

De samenleving en zeker ondernemers hebben behoefte aan goed opgeleide vakmensen. En omdat de jeugd de toekomst heeft, is R. Bethlehem Schildersbedrijf al jarenlang leerbedrijf. De vele specialisten binnen het bedrijf geven graag hun kennis door aan een nieuwe generatie vakmensen.

Opdrachtgevers

Wij werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder meer: Gemeenten, It Fryske Gea, Monumentenadvies Noord, aannemers, VVE’s, verenigingen van eigenaren en Stichting Comprix.