Schilderwerken foto

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een schilderbeurt?

Schilderwerk voor alle binnen- en buitenvastgoed
De eerste schilderbeurt voor een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand is uitermate belangrijk. Vakkundig aangebracht schilderwerk oogt niet alleen mooi, het bespaart ook tijd en geld. Met een eerste goede laag is minder snel een tweede schilderbeurt nodig, zelfs met ons wisselende Nederlandse klimaat. Als erkend OnderhoudNL Garantiebedrijf bieden wij net iets meer!

Goedkoop is duurkoop
Ook voor schilderwerk geldt dat goedkoop duurkoop is. Behoud van mooi houtwerk vraagt aandacht, tijd en zorg. Onze schilders weten dat en zorgen ervoor. Zij kennen het proces, weten wat de verschillende ondergronden nodig hebben en welke behandeling en verf het beste is. En de kleur? Wij geven graag advies.

Onze vakmensen zorgen dat alles en weer tiptop uitziet.

Onderhoudsschilderwerk
Goed en regelmatig onderhoud is het behoud van vastgoed en zorgt op de langere termijn voor flinke besparingen. Eens in de vijf jaar een schilderbeurt en tussendoor aandacht voor de kwetsbaardere kanten van een pand scheelt een hoop tijd en geld.

Meerjarenplanning
Met een meerjarenplanning geen zorgen meer over onderhoud en inzicht in de kosten. Wij controleren en pakken die delen aan die aandacht vragen. Voor bedrijven is het handig voor het opstellen van de jaarlijkse begroting. Maar ook particulieren weten precies aan ze aan toe zijn. Wij denken facilitair en houden rekening met wonen en werken.